Szörfölj életed hullámain

A "Szörfölj életed hullámain!" egy 11 alkalmas művészetterápiás önismereti csoportfoglalkozás sorozat, aminek a fókuszában a stresszkezelés áll.

A foglalkozásokon a művészet eszközeit felhasználva felfedezheted

 • hogyan működsz stresszhelyzetekben
 • milyen megküzdési stratégiák szerepelnek az eszköztáradban
 • milyen akadályozó tulajdonságaid, gondolataid, belső konfliktusaid vannak
 • milyen támogató belső és külső erőforrásokkal rendelkezel

A program támogat

 • a stresszhez való hozzáállásod megváltoztatásában
 • az önismeret mélyülésében
 • a megküzdési stratégiáid megismerésében és bővítésében
 • a reziliencia (lelki ellenállóképesség) növelésében
 • a jobb stresszkezelésben
 • a tudatosság növelésében
 • a pozitív énkép erősítésében
 • az én-erő és a kompetencia érzés növekedésében
Szörfölj életed hullámain
Szörfölj életed hullámain

Hasznos információk

Szükség van művészeti előképzettségre? A programon alkalmazott technikákhoz nincs szükség művészeti adottságra, tehetségre vagy előképzettségre. Ha tudsz húzni egy vonalat, akkor bátran csatlakozz!

A program helyszíne: Veszprém, Levendula üzletház (Ady utca 7/B) 2. emelet 9.

Program időtartama: 11 alkalommal, kéthetente, 3 óra időtartamra találkozunk. A csoport az első alkalom után zárttá válik. A foglalkozások egymásra épülnek.

Tervezett kezdési időpont: 2024. február 21. 16:30

Részvételi feltételek

A program normál díja (33 óra 2750 Ft/óra): 90.750 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a helyiségbérletet, anyagköltséget is - az elkészült alkotásaidat magaddal viheted.

 

Tisztában vagyok vele, hogy különböző anyagi körülmények között élünk. Az anyagi helyzet miatt senkit nem szeretnék kizárni a programból, ezért úgy határoztam, hogy lehetőséget biztosítok a differenciált részvételi díj fizetésre. Anyagi lehetőségeid alapján Te választhatod meg, hogy  79.900 Ft és 99.900 Ft között összesen mennyit tudsz a programra szánni. Ha van lehetőséged magasabb összeggel hozzájárulni a programhoz, azzal mások részvételét segíted.

 

A csoportban való részvételedet a regisztrációs díj befizetésével tudod biztosítani. A regisztrációs díjat a program díjába beszámítom.

 

Fizetési ütemezés:

 • regisztrációs díj: 8.250 Ft/fő (február 20-ig)
 • további 10 alkalom egy összegben (normál díj esetén): 82.500 Ft (március 5-ig)
 • további 10 alkalom (normál díj esetén) két részletben:
  • 1. részlet: 41.250 Ft (március 5-ig)
  • 2. részlet: 41.250 Ft (április 28-ig)

 

Amennyiben nem a normál díjat választod, hanem ettől eltérő összeget, úgy értelemszerűen a fizetendő összegek változnak. A díjbekérőt ennek megfelelően állítom ki.

Szörfölj életed hullámain

A művészetterápiás foglalkozásokon a művészet eszközeit felhasználva dolgozhatsz fel egy-egy témát. Az önkifejezés eszközei lehetnek például montázs készítés, rajzolás, festés, agyagozás, kreatív írás, egy irodalmi szöveg, zene vagy mozgás – mozdulatsor. A művészetterápiás alkotás célja, hogy a belső folyamataidat, gondolatvilágodat megjelenítsd, majd beszélgetés keretében megértsd. Az alkotás, önkifejezés során nemcsak a tudatos, hanem a tudatalattidban rejtőző érzéseket, vágyakat is megjeleníted szimbólumok formájában. A szimbólumok lehetőséget adnak, hogy ellentmondó vagy elfogadhatatlan tartott érzéseid, gondolataid is felszínre kerüljenek, ezáltal megkönnyebbülést, gyógyulást eredményezzenek. A művészetterápiás alkotás kapcsán az elkészült művek esztétikája egyáltalán nincs fókuszban. A programon alkalmazott technikákhoz nincs szükség művészeti adottságra, tehetségre vagy előképzettségre. Ha tudsz húzni egy vonalat, akkor bátran csatlakozz!

A csoportfoglalkozásokat nyitókörrel , „Hogy vagy?”-körrel kezdjük. Ezt követi a témához kapcsolódó, művészeti eszközökkel való szabad önkifejezés, alkotás. Az alkotások megbeszélése során mindenkinek lehetősége van elmondani a gondolatait, asszociációit, benyomásait az alkotásról, valamint kérdéseket feltenni az alkotóhoz. A megbeszélés által ráláthatsz önmagadra, a lelki működésedre, másokkal való kapcsolódásaidra. A csoporttagok reflexiói, visszajelzései hozzásegíthetnek, hogy új nézőpontokból tekinthess önmagadra, nehézségeidre, amelyeket aztán beépíthetsz az életedbe, megváltoztathatod a stresszhez való hozzáállásod. Végezetül a zárókörben mindenki összefoglalhatja a megéléseit, felismeréseit. Ha úgy érzed, hogy inkább egyedül szeretnél részt venni művészetterápiás foglalkozáson, akkor arra is van lehetőség. A művészetterápiás technikák nagy része egyéni ülések során is hatékonyan alkalmazhatók.

Jelentkezés

A programra való jelentkezéshez  kérlek kattints az alábbi gombra!