Rajzmeditáció© ajándékutalvány

Ajándékozz egy 5,5 órás kalandot a Rajzmeditáció© magával ragadó, kreatív világába, ami nemcsak Veszprémben, hanem online is elérhető.
A programon a megajándékozott belekóstolhat a művészetterápia csodálatos világába,  mintarajzolás elsajátítása mellett az alkotás stresszoldó, lélek harmonizáló hatását is megtapasztalhatja. Adj élményt, amely örökre Szeretteddel marad! 

Mi a Rajzmeditáció©?

A Rajzmeditáció© egy magyar fejlesztésű, művészetterápiás foglalkozás. A módszer a rajzolást, mint a legősibb kifejező eszközünket használja a meditatív, relaxált állapot eléréséhez. A kész alkotásokat a művészetterápia módszerével vesszük szemügyre, például, hogy milyen érzéseket, milyen asszociációkat kelt bennünk. A program két, egyenként 5,5 órás részből áll, amelyek egymásra épülnek.

 

A részvételhez művészeti előképzettség, adottság vagy tehetség nem szükséges. 

 

Saját tapasztalataim és a résztvevők visszajelzése alapján kitűnő ajándék lehet azok számára, akik
  • úgy érzik, hogy nem tudnak rajzolni, de szeretnének
  • fejleszteni szeretnék a kreativitásukat
  • gyerekként szerettek rajzolni, de aztán kikopott az életükből
  • belekóstolnának a művészetterápiás önismeretbe
  • akik szeretnek alkotni, de a rajzolás eddig kimaradt az életükből
  • lazítanának, de a „semmit csinálástól” megőrülnek
  • várandós édesanyák számára, akiknek fontos, hogy kisbabájuk érkezése után is legyen olyan könnyen elérhető lehetőség, amivel kikapcsolódhatnak
  • kisgyermekes édesanyák számára pedig egy remek lehetőség arra, hogy akár a baba alvás idejében feltöltődhessenek

 

A program elsősorban felnőtteknek szól, de szülői felügyelet mellett akár már 12 éves kortól is részt lehet venni, így kitűnő lehetőség egy közös élményajándéknak is.

 

 

 

Rajzmeditáció© ajándékutalvány
Rajzmeditáció© ajándékutalvány

Miről szólnak a Rajzmeditáció© programok?

A Rajzmeditáció© alap program első részében, bemelegítésként, kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, második részében pedig megtanuljuk a technika alapjait. Az érzelem-rajzolás során meghökkentő tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy mennyire árulkodik az alkotás a készítő aktuális lelkiállapotáról, az őt foglalkoztató kérdésekről és arról, hogy bizony minden alkotásban ott rejtőzik a válasz is ezekre!
Ezt követően megmutatom, hogy hogyan lesz a pont-pont-vesszőcskéből gyönyörű alkotás. Megtanítom a sorminták, felületminták, virágminták rajzolását, és azt, hogy hogyan készíthetsz nyitott és zárt fantázia-kompozíciót. A kompozíció rajzolások közben lágy, meditatív zene szól, segítve a rajzolásban való elmélyülést. A programról bővebben a Rajzmeditáció© alap szolgáltatásnál tájékozódhatsz.

 

Rajzmeditáció© 3D/színes (haladó) napon grafitceruzás árnyékolással és haladó motívumokkal, „papírból kiugró” alkotásokkal folytatjuk. Itt megismerkedhetsz a színekkel történő érzelem-rajzolással, a színes ceruzával történő árnyékolással is. Az alkalom legvégén pedig személyre szabott mandalát készíthetsz a saját erősítő színeiddel. A programról bővebben a Rajzmeditáció© haladó szolgáltatásnál tájékozódhatsz.

Vásárlási információk

Utalvány ára: 9900 Ft/db, ami egy fő részére  egy programon való részvételre jogosít.

 

Lehetőség van elektronikus (nyomtatható) vagy papír alapú utalvány vásárlására. A papír alapú utalvány esetében postázok (szolgáltatási díja 1000 Ft/küldemény) vagy Szentgálon illetve Veszprémben előre egyeztetett időben személyes átvételre van lehetőség.

 

Az utalvány a vásárlástól számított 1 éven belül váltható be Kaposvári Zsuzska által tartott Rajzmeditáció© felnőtteknek alap vagy haladó programra, online vagy jelenléti oktatás keretében.

 

A program elsősorban felnőtteknek szól. 14 éves kor felett önállóan, 12 éves kor felett szülői felügyelettel javasolt a részvétel.

 

Vásárlási szándékodat a Rendelési űrlapon jelezheted.

Rajzmeditáció© ajándékutalvány

A rajz az egyik legősibb önkifejezési eszköz. Rajzolgatás, firkálgatás közben – akár különösebb rajztudás nélkül is – kirajzoljuk magukból mindazt, ami a bennünk “dolgozik” és amit fontosnak tartunk.. Olykor fel sem tűnik, hogy firkálunk, és az elkészült „műveknek” sem tulajdonítunk nagy jelentőséget.

Pedig a rajzon megjelenő formák és szimbólumok meglepően sokat elárulnak érzelmi-hangulati állapotunkról és alapvető személyiségvonásainkról. Az elkészült művek sokszor a lelkünk mélyéről érkező jelképes üzenetek, hiszen a rajzolás révén a belső, tudattalan világunkkal kerülünk kapcsolatba.
Ha ezeket a rajzokat megtanuljuk értelmezni, jobban megérthetjük és elfogadhatjuk önmagunkat.

Rajzaink segítőkké válnak: nem ritkán elfojtott vágyak, érzelmek (harag, düh, félelem, szorongás), megoldatlan konfliktusok is megjelennek bennük , ami segít megérteni, tudatosítani a problémát és végül közelebb vihet a megoldáshoz.
Az önfeledt rajzolás közben egyfajta meditatív, relaxált tudatállapotba kerülsz, az ilyen relaxált állapotnak pedig számos pozitív élettani hatása van: javul az oxigénellátás, csökken az anyagcsere és a vér tejsavtartalma, javul a szervek vérellátása, endorfin, azaz boldogsághormon termelődik.
Nem utolsósorban a Rajzmeditáció© program segítségével ezentúl újabb eszközöd lesz a tartalmas, stresszoldó, kreatív énidő eltöltésére melyet bármikor használhatsz.

Jelentkezés

A programra való jelentkezéshez  kérlek kattints az alábbi gombra!