Lélekhang tanácsadás

Egy alkalom, amikor összehangolódva a földi és égi energiákkal, információkat kérünk a személyes kérdéseidre. A Lélekhang egy szelíd, hatékony, szellemi energiákkal dolgozó módszer, védett szellemi termék, fejlesztője Filotás Mária.

Célja, hogy megszabadítsa a lelkedet a beidegződéseitől, blokkjaitól, negatív érzelmeitől, valamint hozzásegítsen az önismerethez, ezáltal a személy személyes szabadságodat és fejlődésedet előmozdítsa.

Hogyan zajlik a Lélekhang tanácsadás?

Bejelentkezés előtt érdemes átgondolnod, hogy milyen elakadásaid, nehézségeid vannak, erről akár készíthetsz egy listát is A konzultáció elején átbeszéljük a Téged leginkább foglalkoztató kérdéseket. Ezt követően inga és táblázatok segítségével megkeressük a jelenlegi testi, lelki és szellemi problémáid okait és akár beleláthatunk előző életekbe is. Az oldás közben különböző fizikai érzeteket tapasztalhatsz, érzések, gondolatok, felismerések, képek, élmények bukkanhatnak fel.

 

A kapott információk, valamint tudásom alapján iránymutatást, javaslatokat adok arra vonatkozóan, hogy mire érdemes figyelned, milyen lépéseket érdemes megtenned ahhoz, hogy elérd a célod, megold a problémádat. A fizikai világban való megvalósuláshoz azonban Rád is szükség van. Ennek érdekében konkrét feladattal is elláthatlak a konzultáció utáni időszakra. A feladatok elvégzésével hozzájárulsz saját szellemi fejlődésedhez.

 

A tanácsadást követően érdemes pihenni, sétálni. Az oldás mindenkire máshogy hat, mást tapasztal. Érezhetsz fáradtságot, álmosságot, de akár feldobott, energiával teli állapotba is kerülhetsz, illetve van, hogy nem érzel különösebben semmit se - ettől függetlenül az oldás hat.

Lélekhang tanácsadás
Lélekhang tanácsadás

Milyen témákat, életterületeket lehet oldani?

A Lélekhanggal az életed bármely területén fennálló nehézséget, elakadást, lelki blokkot lehet oldani. Néhány téma a teljesség igénye nélkül:

  • kapcsolati problémák (családi, párkapcsolat, gyermek, munkahely)
  • fájdalmak okának megtalálása
  • önbecsülés hiányának oldása, önértékelés, helyes énkép
  • munka, siker, bőség, pénz bevonzása
  • életcél, életfeladat megtalálása, illetve ennek kapcsán felmerülő blokkok tisztítása
  • negatív érzelmek (bűntudat, harag, féltékenység, túlzott ragaszkodás stb.) oldása
  • gyász- és veszteség feldolgozása

Hasznos információk

A program helyszíne: Veszprém, Levendula üzletház (Ady utca 7/B) 2. emelet 9. vagy az  online tér

Program időtartama: 1 óra

A program részvételi díja: 14.000 Ft

A konzultáció előtti nap és aznap javasolt az állati eredetű termékek fogyasztásának mellőzése, és sok folyadék fogyasztása.

Mentálisan zavart, pszichiátriai kezelés alatt, drog- vagy alkohol befolyásoltság alatt álló személyek Lélekhang tanácsadáson nem vehetnek részt.

Lélekhang tanácsadás

Hallgass mindig a szívedre! A válaszok Benned vannak, így csak azt fogadd el, amit igaznak érzel – a konzultáció során és az élet más területén is.

Személyiségi jogok miatt nem adok információt más személyről, például hogyan gondolkodik Rólad vagy hogyan érez irántad. Kivételt ez alól a kisgyermeked lehet, aki energetikailag szorosan kötődik hozzád.

A jövő nincs kőbe vésve. Rendelkezünk azzal a képességgel, hogy mi magunk választhatjuk meg az utunkat, és teremthetjük meg a valószínű jövőnket.

A tanácsadáson csak azokat a válaszokat kapod meg, amelyekre készen állsz. Így elképzelhető, hogy konkrét válaszok helyett lehetőségeket, opciókat mondok, illetve az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem kapsz választ.

A Lélekhang tanácsadás nem minősül egészségügyi tevékenység folytatásának, pszichoterápiás eljárásnak, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eü. tv.) hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító vagy természetgyógyászati eljárásnak. A Lélekhang tanácsadás nem irányul mentális vagy fizikai betegségek diagnosztizálására, nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést. A konzultáció során a Lélekhang etikai kódexben rögzített normákkal összhangban járok el.

Jelentkezés

Ha érdeklődsz a program iránt, kérlek küldj üzenetet, rövid időn belül válaszolok!